Suomeksi På svenska In English

Yrityksemme

Kivilähde - Kaavin Kivi Oy on perustettu vuonna 1989 ja on tunnettu hyvästä palvelustaan sekä yksilöllisistä ja kauniista hautamuistomerkeistään sekä laadukkaista kivituotteistaan. Nimensä Kivilähde - Kaavin kivi on saanut sijaintinsa lisäksi kivikautisesta työvälineestä, kaavinkivestä, joka oli oiva apu mm. nahan kaavinnassa sekä pienissä kaiverrustöissä. Nykyisin Kivilähde - Kaavin kivellä työstetään suomalaista graniittia hieman suuremmassa mittakaavassa. Yhtiömme toiminnan tarkoituksena on toteuttaa asiakkaan toiveet ja ajatukset kiveen muotoiltuna.

Tehtaillamme on valmistunut jo yli 40 000 hautamuistomerkkiä sekä kymmeniä veistoksia ja muistomerkkejä esimerkiksi seurakunnille. Valmistamme lisäksi kivitasoja; valikoimiimme kuuluu myös piha- ja sisustuskiviä. Toimintamme kattaa koko Suomen; lisäksi myymme raakakiveä Suomen rajojen ulkopuolelle.

Käyttämämme kivilaadut ovat hautakivissä pääosin kotimaisia. Haluamme nyt ja tulevaisuudessa edistää suomalaisen kiven käyttöä, jolla on tunnemerkitys muistomerkeissä sekä positiivinen työllisyysvaikutus. Kaavin kivi louhii suosittua viininpunaista Savon helmi –kivilaatua Rautavaaralta sekä tumman vihreää Vihreä meri –kivilaatua Kiuruvedeltä. Uusin kivilajimme on harmaan sävyinen, eläväpintainen, Pohjolan loimu, jota louhitaan Varpaisjärveltä. Lisäksi yhtiöllä on useita tutkimuksen alla olevia kiviesiintymiä. Omat kiviesiintymät takaavat asiakkaillemme laadukkaan kiven sekä monipuolisen värivalikoiman.

Kivilähde - Kaavin Kivi Oy kantaa vastuun ympäristöstä. Yrityksemme louhii kalliota sekä jalostaa kiveä uutta tekniikkaa olevilla ympäristöystävällisillä koneilla. Kaikki muistomerkkituotannosta ylimääräiseksi jäävä kivi jalostetaan tai käytetään hyväksi ympäristörakentamisessa.

Syksyllä 2013 avattiin Kivilähde - Kaavin Kiven uusin tehdas Ylöjärvelle. Kivilähteeksi nimetyllä toimipisteellä toimii nykyaikainen kivitasojen valmistukseen erikoistunut tehdas sekä myymälätilat, joissa ovat kattavasti esillä sekä kivitasot, hautamuistomerkit että sisustuskivetkin.

Kivilähde - Kaavin kiven myymälä avattiin Helsinkiin syksyllä 2015. Myymälä sijaitsee aivan Hietaniemen hautausmaan kupeessa osoitteessa Mechelininkatu 3 B. Myymälässä ovat esillä sekä hautakivet että kivitasot. Myymälämme palvelee myös hautakivien lisäkaiverrus- ja entisöintitöissä.

YRITYKSEMME MISSIO:

Toteutamme ajattoman kauniita kivituotteita suunnittelusta asentamiseen asiakkaan toiveiden mukaisesti.

YRITYKSEMME VISIO:

Houkutteleva mallisto, osaava henkilöstö ja jälleenmyyjäverkosto sekä ammattitaitoinen palvelu takaavat kannattavan kasvun ja markkinoiden tyytyväisimmät asiakkaat.

Tutustu täällä referensseihin.

yritys:

×
×